Zelfstandig werkende monteur met een beetje dorst

Al het goede komt uit de tap. Maar dan moet het biertje wel goed getapt zijn, toch?

Tapkoel is één van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van tap- en installatietechniek in de Benelux. We mogen zeggen dat we onze sporen hebben verdiend. vanuit onze hoofdvestiging in Cothen ontwikkelen, vervaardigen en plaatsen wij diverse tapsystemen voor o.a. tankbier, tapautomatisering en koeling door heel Nederland. Dit doen wij in opdracht van diverse brouwerijen, horecaondernemers en particuliere opdrachtgevers.


Wij zijn opzoek naar een fulltime zelfstandig werkende monteur voor onze tapinstallaties in de regio Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht.

Wij zoeken iemand met passie voor het vak, maar ook met passie voor het product. Als monteur draag je zorg voor kwalitatief goed montagewerk. Je gaat zelfstandig of in een team aan de slag op locatie om installatie- en servicewerkzaamheden te verrichten. En mede dankzij jouw bijdrage ontstaat er een prachtig product (en daar mag je dan best trots op zijn!). Een goed getapt biertje wordt niet voor niets het vloeibare goud genoemd.


Wij zoeken een collega die niet op zijn of haar mondje is gevallen. Wanneer jij ziet dat iets beter kan, of dat een klant ergens mee geholpen is neem jij het initiatief om het gesprek aan te gaan. Je bent wat dat betreft een monteur die verder kijkt dan zijn neus lang is. Je ziet kansen voor het bedrijf én de klant.

Wat verwachten we van je?

  • MBO werk- en denkniveau

  • Je bent een teamplayer

  • Ervaring in technische buitendienst

  • In het bezit van rijbewijs B

  • Sociaal, houdt van mensen helpen en bent klant- en servicegericht

  • Woonachtig in de omgeving van Rotterdam, Den Haag, Amsterdam of Utrecht

  • Bier en techniek laten je hart sneller kloppen


Voor niets gaat de zon op. Wij belonen je graag voor jouw inzet!

Je verdient een fijn salaris (conform de cao voor klein metaal). Er wordt een serviceauto ter beschikking gesteld. En je komt terecht in een enthousiast, gezellig en professioneel team. En... het zal je niet verrassen dat wij af en toe wel houden van een biertje. Daarom zijn er geregeld vrijmibo's, personeelsfeesten en BBQ's.